Sossarna svek det sekulära Sverige

Gjorde upp med Muslimska Brödraskapet

Foto: Faksimil SVT

Sedan 1980-talet har drygt 800 000 kommit till Sverige som flyktingar eller anhöriga. En majoritet av dessa kom från länder som domineras av islam, med förhoppningar om att bli kvitt det religiösa förtrycket i hemlandet. Socialdemokraterna hade kunnat ta fasta på den längtan som fanns efter frihet, och på den önskan som fanns att kunna leva sida vid sida med svenskar och andra icke-muslimer, hos alla de som såg religionen som en privatsak. S hade kunnat skapa ett sekulärt alternativ till det re...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Är du redan prenumerant?

Då måste du logga in för att kunna läsa artikeln. Använd formuläret nedan för att logga in.
Har du inte ordnat med ditt lösenord kan du klicka här för att få instruktioner om hur du bär dig åt.

Saknar du en prenumeration?

Klicka i så fall här för att börja prenumerera!

Logga in: