En alternativ media för en alternativ vänster

Foto: Glenn Carstens Peters

Arbetarpartiet kommer att ställa upp i riksdagsvalet 2022. Men ännu viktigare är partiets satsning på att göra Nya Arbetartidningen till en veckotidning på nätet med en hemsida. På Nya Arbetartidningens (NyA) hemsida kommer våra betalande prenumeranter inte bara att få en veckotidning. Våra betalande prenumeranter får ta del av vår poddradio, webb-TV, en ständigt aktuell blogg och lika aktuella arbetsplatsrapporter - från Kiruna i norr till Malmö-Lund i söder. Dessutom kommer våra prenumeranter...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Sverige behöver en alternativ vänster som klarar av att försvara jobben, bekämpa ökande klyftor mellan fattiga och rika samt stoppa nedskärningar inom vård och skola - och som inte ryggar tillbaka i kampen mot hedersförtryck, våldsbejakande islamism och lönedumpning. Vi vill vara med och bygga upp en sådan alternativ vänster - tillsammans med andra.

Din prenumeration på Nya Arbetartidningen bidrar till detta arbete.

Bli prenumerant idag!

► Du får tillgång till alla våra nyheter och analyser av det politiska läget i Sverige och världen.
► Vi får det ekonomiska stöd vi behöver för att kunna fortsätta att utveckla Nya Arbetartidningen.

Välj en längd på din prenumeration

Redan prenumerant? Logga in nedan för att läsa artikeln!