Två döda i terrordåd med kniv i London

Fishmongers' Hall, där terrordådet skedde. Foto: Ethan Doyle White (CC BY-SA 4.0)

Fredag den 29 november klockan 13.55 gick en 28-årig man in på Fishmonger Hall i London. Enligt vittnen gick mannen till attack med en kniv mot slumpmässigt utvalda offer. 28-åringen hade året dessförinnan blivit villkorligt frigiven efter att tidigare ha dömts för terrorrelaterade brott.

Attacken pågick under några minuter till dess att sex personer lyckades övermanna förövaren. När polisen anlände till platsen upptäcke de att den misstänkte mannen verkade bära en bombväst och han blev då s...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Är du redan prenumerant?

Då måste du logga in för att kunna läsa artikeln. Använd formuläret nedan för att logga in.
Har du inte ordnat med ditt lösenord kan du klicka här för att få instruktioner om hur du bär dig åt.

Saknar du en prenumeration?

Klicka i så fall här för att börja prenumerera!

Logga in: