Är du prenumerant och ännu inte har skaffat ett lösenord? Klicka här så får du hjälp!

Tips för julbaket

Varm hjortronsylt och glass - enkelt och gott till jul.

Nu är julen här igen. Och vad är väl julen utan god mat och
söta bakverk? Här kommer två recept som jag kan rekommendera alla som tycker om
att baka till jul.

Varm hjortronsylt och glass

Något som jag tycker passar efter all julmat är något så
enkelt som vaniljglass med varm hjortronsylt.

Ca 250 g el ca 1/2 liter frysta hjortron.Ca 1 dl socker1/2 dl vatten2 msk pressad citron

Koka socker och vatten några minuter. Tillsätt pressad
citron och otinade bär. Koka upp sylten. Låt den gärn...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Är du redan prenumerant?

Då måste du logga in för att kunna läsa artikeln. Använd formuläret nedan för att logga in.
Har du inte ordnat med ditt lösenord kan du klicka här för att få instruktioner om hur du bär dig åt.

Saknar du en prenumeration?

Klicka i så fall här för att teckna en prenumeration!

Logga in: