Vänsterpartiet slopar EU-motståndet sex gånger – försök till Guinness-rekord?

Slagserien i nummer 139

Vänsterpartiet är inte kända för att hålla en fast linje i politiska frågor. I januari skulle partiet absolut inte släppa fram Stefan Löfven som statsminister. Men det räckte med några snälla ord från Stefan och ett hemligt papper, som var så hemligt att det kanske inte ens fanns, för att lille Jonas skulle bli nöjd och stödja Stefan. Och det här med att fälla regeringen om den angrep strejkrätten, ja det var ju egentligen bara något som Jonas sa för att det lät bra under valrörelsen…

Nu hål...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Är du redan prenumerant?

Då måste du logga in för att kunna läsa artikeln. Använd formuläret nedan för att logga in.
Har du inte ordnat med ditt lösenord kan du klicka här för att få instruktioner om hur du bär dig åt.

Saknar du en prenumeration?

Klicka i så fall här för att börja prenumerera!

Logga in: