Är du prenumerant och ännu inte har skaffat ett lösenord? Klicka här så får du hjälp!

027. Ett år med Januariavtalet

Löfven på väg mot avbytarbåset eller pensionering. Proffskontraktet går ut 2022. Åkesson utrikes- eller finansminister 2022? Foto: Per Pettersson (CC BY 2.0)

Det har gått ett år sedan S, MP, C och L ingick Januariavtalet den 11 januari 2019. Vi diskuterar vilka effekter detta har inneburit för det svenska politiska systemet i allmänhet och Socialdemokraterna i synnerhet. Vi resonerar också kring vilka effekter som framgångarna för SD innebär.

Använd spelaren ovan för att lyssna på avsnittet. Vill du hellre lyssna i din mobiltelefon så hittar du oss även på iTunes (klicka här), Spotify (klicka här) eller i olika appar för poddar. Du kan också använda följande RSS-feed: https://arbetartidningen.podbean.com/feed.xml (kopiera adressen).

Print Friendly, PDF & Email