Cats – en unikt dålig film

Cats är en filmatisering av Andrew Lloyd Webbers musikal med samma namn. Jag gick och såg filmen trots att jag inte hört någon filmkritiker eller filmintresserad ha något gott att säga om filmen. Skälet var att jag såg framför mig chansen att se en fullständigt unikt dålig film. Reklam-klyschan om att filmen inte är som någonting som setts tidigare, verkade vara sann. Och jag blev inte besviken på den punkten. Filmen har så många dåliga sidor att jag bara hinner nämnda de värsta och mest minnes...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Är du redan prenumerant?

Då måste du logga in för att kunna läsa artikeln. Använd formuläret nedan för att logga in.
Har du inte ordnat med ditt lösenord kan du klicka här för att få instruktioner om hur du bär dig åt.

Saknar du en prenumeration?

Klicka i så fall här för att börja prenumerera!

Logga in: