Arvet efter Sjöstedt

Feminism - politisk rotlöshet - isolering

Foto: Politikerveckan i Almedalen (CC BY-SA 2.0)

Vi har tidigare behandlat krisen för Socialdemokraterna och LO. Nu ska vi behandla framtiden för Vänsterpartiet – en framtid som också den kan bli mycket turbulent – och bidra till den kris för det svenska politiska systemet som vi tog upp i det förra numret av NyA. Sedan ett par årtionden tillbaka har det byggts in nya motsättningar inom Vänsterpartiet. Motsättningarna är inte svåra att beskriva. Däremot är det inte helt enkelt att förutspå när dessa motsättningar blir så hårda att de inte län...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Är du redan prenumerant?

Då måste du logga in för att kunna läsa artikeln. Använd formuläret nedan för att logga in.
Har du inte ordnat med ditt lösenord kan du klicka här för att få instruktioner om hur du bär dig åt.

Saknar du en prenumeration?

Klicka i så fall här för att börja prenumerera!

Logga in: