En god kaka från Österbotten i Finland

Foto: Siv Sandström

Sitter du hemma på grund av att du uppvisat symptom och behöver självisolera dig eller för att du tillhör en riskgrupp och därför tar det säkra före det osäkra? Då kan du behöva tips på saker att göra för att fylla ut dagarna. Här är ett recept på en god kaka du kan baka!

Citron- och kvargkaka

Ingredienser12 dl vetemjöl4,5 dl socker3 tsk bakpulver3 tsk bikarbonat3 tsk vaniljsocker375 g smält smörTill fyllningen3 ägg2,5 dl socker3 tsk vaniljsockerCa 600-700 g citronkvargRivet skal från 2-3...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Är du redan prenumerant?

Då måste du logga in för att kunna läsa artikeln. Använd formuläret nedan för att logga in.
Har du inte ordnat med ditt lösenord kan du klicka här för att få instruktioner om hur du bär dig åt.

Saknar du en prenumeration?

Klicka i så fall här för att börja prenumerera!

Logga in: