Arbetarpartiets handlingsprogram mot coronapandemin – ett första utkast

Våra utgångspunkter

Socialdemokrater, moderater, övriga riksdagspartier och dominerande media förvirrar ofta debatten genom att inte gradera vad som är viktigast: coronavirusets effekter på folkhälsan eller dess effekter på ekonomin.

Men detta är just vad vi i Arbetarpartiet måste göra. Vi måste högt och tydligt tala om att för oss är det självklart folkhälsan som kommer i första rummet – före pandemins effekter på den kapitalistiska ekonomin. Naturligtvis förnekar vi inte att pandemin k...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Är du redan prenumerant?

Då måste du logga in för att kunna läsa artikeln. Använd formuläret nedan för att logga in.
Har du inte ordnat med ditt lösenord kan du klicka här för att få instruktioner om hur du bär dig åt.

Saknar du en prenumeration?

Klicka i så fall här för att börja prenumerera!

Logga in: