En rapport från min coronakarantän

Knyppling - något att lära sig under självkarantän? Foto: Wikimedia Commons / Blahedo (CC BY-SA 2.5)

När mina barn för några veckor sedan mer eller mindre beordrade mig att gå i självpåtagen karantän så reagerade jag med att tänka att det kan ju inte gälla mig. Jag klarar att sköta mina inköp av mat själv, det ska inte dom behöva göra. Men efter att vi pratat om saken så fick jag lov att inse att jag hör till riskgruppen. Jag är 71 år och har flera underliggande sjukdommar så jag misstänker att jag har blivit gammal och lite skröplig.

De första veckorna har väl gått skapligt. Jag har läst, ...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Är du redan prenumerant?

Då måste du logga in för att kunna läsa artikeln. Använd formuläret nedan för att logga in.
Har du inte ordnat med ditt lösenord kan du klicka här för att få instruktioner om hur du bär dig åt.

Saknar du en prenumeration?

Klicka i så fall här för att börja prenumerera!

Logga in: