Självisolering på grund av corona är faktiskt ganska tråkigt

Foto: Annie Spratt / Unsplash.com

Att vara i självisolering så här i coronatider är nödvändigt för oss som tillhör riskgrupper. Men det är inte så lätt som jag trodde, det är faktiskt ganska tråkigt!

Vi är tre stycken i vår familj. Äldste sonen med familj bor granne med oss så jag är inte ensam och ska väl egentligen inte klaga. Men det som känns värst är att inte få träffa barnbarnen. Jag ser ibland från mitt köksfönster när de små kommer hem från förskolan, och då försöker jag hinna ut på trappan för att vinka till dem. Ja...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Är du redan prenumerant?

Då måste du logga in för att kunna läsa artikeln. Använd formuläret nedan för att logga in.
Har du inte ordnat med ditt lösenord kan du klicka här för att få instruktioner om hur du bär dig åt.

Saknar du en prenumeration?

Klicka i så fall här för att börja prenumerera!

Logga in: