Artikelförfattaren - på den tiden han var sångare i Nhaal-Thaa.

När jag var popsångare och fick skriva autografer

Jag tänker flytta tillbaka läsarna till det ”glada” 70-talet i Vännäs, och min debut som sångare i olika band. Eftersom detta är evigheter sedan så är det inte helt lätt för en "grånande" yngling som jag att minnas allt. Men vissa speciella minnen sitter naturligtvis kvar.

Det hela började i högstadiet kring 1970. Jag umgicks mycket med en kille i en parallellklass och hans yngre bror. Den äldre brodern spelade gitarr och den yngre bas, men var inte verksamma inom musiken. Vi tre började så ...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Är du redan prenumerant?

Då måste du logga in för att kunna läsa artikeln. Använd formuläret nedan för att logga in.
Har du inte ordnat med ditt lösenord kan du klicka här för att få instruktioner om hur du bär dig åt.

Saknar du en prenumeration?

Klicka i så fall här för att börja prenumerera!

Logga in: