Att jobba under en dålig chef

Foto: Michael Browning / Unsplash.com

Under några år jobbade jag i köket på ett hotell i en medelstor svensk stad där jag hade en riktigt dålig chef.

Den första tiden var det väldigt lugnt, då vi kom ganska bra överens. Men det skar sig snart med en av cheferna.

Han började att behandla mig väldigt illa. Det började med att han ändrade mina fasta arbetsuppgifter så att jag bara fick utföra skitjobben på arbetsplatsen. Sedan började han ändra mina arbetstider till det sämre trots att det inte får göras utan minst två veckors f...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Är du redan prenumerant?

Då måste du logga in för att kunna läsa artikeln. Använd formuläret nedan för att logga in.
Har du inte ordnat med ditt lösenord kan du klicka här för att få instruktioner om hur du bär dig åt.

Saknar du en prenumeration?

Klicka i så fall här för att börja prenumerera!

Logga in: