Det finns tillfällen då man känner sig ödmjuk

Det hände mig den 1 september i år. Klockan kvart i åtta på morgonen infann jag mig på Norrlands universitetssjukhus för att göra ett arbets-ekg. Klockan 14.00 blev jag skjutsad i en rullstol till en avdelning som heter ”Eftervård PCI”. Jag tror att jag passerade fem ”stationer” på Hjärtcentrum under dessa sex timmar.

Först Klinfys där jag cyklade. Efter analys av mitt arbets-ekg blev jag ledsagad till PCI. Min ledsagande läkare fick besvara en rad av mina frågor och hade samtidigt en del eg...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Är du redan prenumerant?

Då måste du logga in för att kunna läsa artikeln. Använd formuläret nedan för att logga in.
Har du inte ordnat med ditt lösenord kan du klicka här för att få instruktioner om hur du bär dig åt.

Saknar du en prenumeration?

Klicka i så fall här för att börja prenumerera!

Logga in: