Hell, Gardell och Meidell

Politisk städare åt SD – ett framtidsyrke!

Bara ett par veckor efter att SD:aren Hans-Johnny Hedström ”städats bort” från partiet p g a olämpliga ”skämt” står Dennis Askling, SD:s gruppledare i Haninge kommunfullmäktige, näst på tur. Askling tog offentligt avstånd från Hedströms skämt.

Nu har en privat chatt mellan Askling och en partikamrat läckt ut, där Askling bland annat skrivit ”HELL SEGER” (d.v.s. en svensk översättning av ”Sieg heil”). Han hånade även en partikamrat med rysk bakgru...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Är du redan prenumerant?

Då måste du logga in för att kunna läsa artikeln. Använd formuläret nedan för att logga in.
Har du inte ordnat med ditt lösenord kan du klicka här för att få instruktioner om hur du bär dig åt.

Saknar du en prenumeration?

Klicka i så fall här för att börja prenumerera!

Logga in: