Filmtips: En postapokalyptisk dystopi för mörka höstkvällar

Foto: Pressbild / The Road

The Road är en dystopisk film från 2009 baserad på en bästsäljande roman av Cormac McCarthy. Filmens huvudroll spelas av Viggo Mortensen och i övriga roller kan vi bland annat se Robert Duvall och Charlize Theron.

Filmen utspelar sig i ett framtida postapokalyptiskt USA präglat av miljöförstöring, svält, kollapsad infrastruktur och barbari. Berättelsen kretsar kring en far (spelad av Viggo Mortensen) och hans son som kämpar för att överleva i denna brutala miljö. De faror som hotar dessa är ...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Är du redan prenumerant?

Då måste du logga in för att kunna läsa artikeln. Använd formuläret nedan för att logga in.
Har du inte ordnat med ditt lösenord kan du klicka här för att få instruktioner om hur du bär dig åt.

Saknar du en prenumeration?

Klicka i så fall här för att börja prenumerera!

Logga in: