Partinytt vecka 6

1. Veckans möte: Ett nytt steg i vårt kampanjarbete

Arbetarpartiets verksamhet under året 2021 kommer att präglas av två långsiktiga arbetsuppgifter. Den första uppgiften har vi diskuterat under en längre tid. Den går ut på att skapa en riksspridd veckotidning. Den andra uppgiften består i att slå vakt om samhällets trygghetssystem. Vi försvarar anställningstryggheten och kämpar för ökade resurser till sjukvården och äldreomsorgen. Dessa två arbetsuppgifter utgör tillsammans den kampanj som ...


Denna artikel är endast tillgänglig för prenumeranter.

Är du redan prenumerant?

Då måste du logga in för att kunna läsa artikeln. Använd formuläret nedan för att logga in.
Har du inte ordnat med ditt lösenord kan du klicka här för att få instruktioner om hur du bär dig åt.

Saknar du en prenumeration?

Klicka i så fall här för att börja prenumerera!

Logga in: